بهگزارش میراثآریا، علیاکبر بصیرنیا در گفتوگو با خبرنگاران، گفت: مزیت اصلی شهر گرگان با برخورداری بیش از ۱۰۰ اثر طبیعی و تاریخی، صنعت گردشگری است و مدیریت شهری گرگان تلاش کرده است تا شعار «گرگان مقصد گردشگری» را محقق کند.
رئیس کمیسیون گردشگری و بافت تاریخی شورای اسلامی شهر گرگان تصریح کرد: وجود معارض و اختلافات با برخی از دستگاههای اجرایی در پروژههایی مانند بازار موزه هفت شهر و ساماندهی تپه تاریخی قلعهخندان سبب کندی اجرای پروژههای گردشگری شده است.
او با اشاره به نگاه مبتنی بر توسعه گردشگری در مرکز استان، یادآور شد: در دوره کنونی مدیریت شهری گرگان ۲۰۰ میلیارد تومان برای تکمیل فاز نخست شهربازی مدرن گرگان هزینه شده است و امیدواریم با همراهی اعضای شورا و تلاش شهرداری شاهد بهرهبرداری از این فاز تا پایان سال باشیم.
بصیرنیا خاطرنشان کرد: پیگیری و رفع مشکلات حقوقی پروژه بازار موزه هفت شهر با ورود دستگاه قضایی انجام شد و امیدواریم سرمایهگذار بتواند کندی عملیات اجرایی این پروژه را در ادامه جبران کند. علاوه بر این شهرداری گرگان ۳۰ میلیارد تومان برای ساماندهی تپه تاریخی قلعهخندان هزینه کرده و بهزودی این مکان تاریخی تبدیل به جاذبهای گردشگری خواهد شد.
او گفت: اختصاص ۳۰ میلیارد تومان اعتبار برای احیای شهر تاریخی استرآباد(گرگان) که شامل کف سازی و جداره سازی گذر دوم این بافت حدفاصل آفتاب ۱۵ تا درب نو و امامزاده نور است از دیگر اقدامات در راستای توسعه گردشگری در مرکز استان است.
این عضو شورای شهر گرگان خاطرنشان کرد: برخی از طرحهای تحولآفرین مانند تلهکابین چند دهه بلاتکلیف باقیمانده و انتظار داریم با همراهی مسئولان استانی و نمایندگان مجلس بتوانیم مقدمات اجرای این پروژه را در گرگان فراهم کنیم.
انتهای پیام/
نظر شما